PRIME Studios

Ce este videochatul

Videochatul este o activitate onesta, legala bazata pe interactiunea on-line dintre doua persoane de sex opus. Comunicarea este audio-video si se realizeaza prin intermediul camerei web permitand astfel o relationare cat mai apropiata de cea reala.

Mediul virtual este din ce in ce mai exploatat, iar rolul videochat-ului este acela de a veni in ajutorul persoanelor singure si nu numai.

Prin intermediul conversatiilor initiate, videochat-ul ofera tututor membrilor sai o afectiune emotionala suplimentara, un confort psihic superior datorita faptului ca, dincolo de camera web acestia pot identifica o persoana care mereu sa-i asculte, cu care sa empatizeze si, mai mult de atat, cu care sa se simta in largul lor. Confortul psihic apare datorita sigurantei pe care modelul respectiv i-o confera membrului, prin prezenta sa on-line respectand un program bine conturat.

De ambele parti, loialitatea si fidelizarea sunt doua elemente importante in ecuatia data.

Exista doua tipuri de videochat pe care le vei regasi in cadrul Studioului PRIME: videochat adult si videochat non adult.


PRIME Studios

Ce este videochat-ul
non adult?

Videochat-ul non adult este acea ramura a videochat-ului care se axeaza pe conversatii, pe discutii in particular fara ca modelele sa fie nevoite sa renunte la obiectele vestimentare. Atunci cand membrii aleg sa acceseze aceasta categorie, mizeaza strict pe placerea emotionala creata in urma unei discutii on-line si asteptarile acestora sunt la nivel psihico-emotional.

Din punct de vedere financiar, insa venitul modelelor de videochat non adult este mai mic comparativ cu cel al modelelor din ramura de videochat adult.

Ce trebuie sa faci ca model in domeniul videochat-ului non adult?

Modelul de videochat non adult empatizeaza foarte mult cu interlocutorul sau, persoana din spatele camerei. Incearca sa-l cunoasca cat mai bine, sa-i descopere problemele si sa incerce sa-i propuna si cateva solutii. Pentru a fideliza si a castiga noul membru, modelul trebuie sa-i devina prietena si sa-i creeze un confort emotional superior. Membrii care apeleaza la videochat-ul non adult cauta de fapt o alinare intr-o persoana obiectiva, pe care nu o cunosc si cu care stiu ca nici nu se vor intalni vreodata. Aceste aspecte le garanteaza indirect faptul ca nu vor fi judecati sau analizati, cum se intampla adeseori in relatiile interumane.

0725 165 944

Ce este videochat-ul adult?

Videochat-ul adult include automat videochat-ul non adult, insa contine elemente de nuditate. Daca in cazul videochat-ului non adult era interzisa renuntarea la haine, aici in schimb este permisa si, la cererea membrului, modelul poate ramane complet fara haine, in functie de ceea ce hotarasc ambii. Ceea ce este foarte important este faptul ca intotdeauna cea care conduce discutia este modelul de videochat, doar ea poate prelungi sau scurta conversatia in functie de modul in care reuseste sa capteze interesul partenerului on-line.

Scopul este intotdeauna fidelizarea membrilor.

Videochat-ul adult este videochat-ul “fara perdea”. Aici modelele sunt mult mai bine comisionate in functie de timpul petrecut online cu membrul activ, datorita posibilelor sanse pe care le pot oferi. Faptul ca nu exista “reguli” le permite membrilor sa fie mai relaxati sunt mai increzatori in situatie. Insa pentru o discutie cat mai complexa, cat mai fructificata, modelele de videochat sunt trainuite sa dezvolte subiecte cat mai ample, iar intreaga conversatie sa para cat mai naturala, sa trateze placerea ca pe o dependenta de propria lor persoana.

Noi, studioul PRIME intotdeauna le recomandam modelelor noastre sa-si personalizeze stilul asa cum doresc, asa cum se simt confortabile. In videochat nu exista reguli, nu exista norme. Important este sa iti doresti sa te dezvolti financiar, sa devii o persoana independenta, iar aceste lucruri pot fi posibile atat timp cat te mulezi cat mai bine pe dorintele membrilor studioului PRIME.

0725 165 944

Alege sa fii independenta si sa castigi cat n-ai visat vreodata!

Spune “DA” si viata ta se va schimba!


Te asteptam in echipa noastra
Contact
Open chat