PRIME Studios

Angajari videochat Bucuresti


Castig minim garantat

Alege sa colaborezi cu PRIME Studios si iti vom oferi siguranta de care ai nevoie!


Propunerea noastra pentru tine va fi formata dintr-o parte fixa: un salariu garantat lunar, avand conditia de a indeplini un program basic de lucru ( 5 zile/ saptamana * 8 ore/zi), la care vom adauga un bonus in functie de performanta. Bonusul va face diferenta in ceea ce priveste castigul tau final. Acesta va putea fi obtinut inclusiv in cadrul programului de lucru. In situatia in care vei dori sa iti prelungesti programul de munca, turele vor fi platite dublu, iar bonusurile vor fi dublate.

Contactati-ne

PRIME Studios

Training specializat constant

Pentru a deveni model de videochat nu este necesara experienta anterioara in cadrul unui alt studio de videochat. Modelele noastre se impart in doua categorii: cele care au deja experienta si au lucrat in cadrul unui alt studio si cele care sunt noi in domeniu si pe care le vom initia noi in cadrul acestei activitati.

In cazul modelelor care vin cu o experienta anterioara, trainingul oferit de noi este cu mult mai complex, intrucat ne dorim sa le modelam dupa principiile si valorile noastre. De cele mai multe ori, modelele care au mai lucrat in cadrul unui alt studio sunt dezamagite de experienta avuta, aspect cauzat de faptul ca majoritatea studiourilor de videochat din Romania nu sunt oneste si nu mereu ofera ceea ce promit la interviurile de angajare.

In ceea ce priveste modelele proaspat initiate in acest domeniu, care aleg sa faca acest pas alaturi de noi, trainingul este simplu si constant, intrucat si pentru ele informatia este noua si concisa. Conteaza foarte mult sa urmezi din start drumul corect, bucurandu-te de tot suportul aferent!

Tine cont insa, ca niciodata nu este prea tarziu! Daca te afli intr-un loc unde nu esti fericita, cauta raspunsul si vei primi solutia fericirii!

Noi suntem aici ca sa te ajutam si sa-ti oferim constant tot suportul de care ai nevoie!

0725 165 944

Avantaje Prime Studios

Training gratuit limba engleza

In activitatea de videochat, este esential sa stapanesti foarte bine limba engleza, intrucat toti membrii folosesc aceasta limba de baza in comunicare.

In situatia in care nu stapanesti foarte bine limba engleza, iti vom oferi, cu titlu gratuit, training pe parcursul primelor trei luni sau la cerere, cat este nevoie, astfel incat sa nu ai absolut niciun obstacol in a-ti indeplini obiectivul final!

Operatii estetice

Alaturi de Studioul PRIME iti vei construi independenta financiara si, in acelasi timp, iti vei explora si dezvolta feminitatea. Orice femeie are de retusat anumite aspecte la propria persoana, astfel incat sa atinga perfectiunea. Alegandu-ne pe noi, ai garantia ca iti vom prezenta unul dintre cele mai bune cabinete, care te va putea ajuta in indeplinirea dorintelor.

Anual, noi pregatim diferite competitii, care au ca recompensa finala o operatie estetica, la alegere. Proceduri precum:marirea sanilor cu silicoane si ridicare bust, dar si rinoplastie sau estompare riduri sunt unele dintre cele mai cautate la ora actuala.

Flexibilitate

Studioul Prime este alegerea potrivita, daca iti cauti un loc de munca avantajos din punct de vedere financiar. Indiferent ca esti singura, ca esti mama sau ai un iubit caruia vrei sa-i aloci mult timp, noi iti vom da posibilitatea sa-ti organizezi programul asa cum iti doresti.

Modelele din cadrul studio-ului PRIME lucreaza in ture: de dimineata, intermediar sau de noapte. Saptamanal ai posibilitatea sa-ti schimbi tura asa cum doresti si cum ai nevoie. Indiferent de nevoile tale, noi vom incerca sa-ti fim aproape si sa te ajutam.

Aparatura moderna

Calitatea este cea care ne defineste. In cadrul studioului PRIME, unul dintre studiourile de videochat moderne din Romania, te vei bucura de aparatura performanta: de la lumini de studio profesionale, care te vor ajuta sa creezi orice ambient iti doresti, pana la calculatoare sofisticate pe care le vei utiliza.

0725 165 944

Alege sa fii independenta si sa castigi cat n-ai visat vreodata!

Spune “DA” si viata ta se va schimba!


Te asteptam in echipa noastra
Contact