Despre noi

PRIME Studio Videochat Bucuresti


PRIME Studios

Tu creezi fericirea, banii o intretin!


Prime Studios este singurul studio de videochat din Romania unde modelele sunt fericite si motivate in activitatea lor. Cum reusim sa le obtinem motivatia, dar, cel mai important, sa le-o mentinem?

Prime Studios este un studio de videochat bine cotat din industria adult, intrucat a reusit performante uimitoare intr-un timp relativ scurt. Metoda de remuneratie este atat pe baza de parte fixa garantata, gandita special pentru a sustine psihicul fiecarui model, dar si pe baza de comision, ce contribuie la motivarea fetelor din echipa, de a se implica mai mult si de a obtine rezultate notabile. Acestea se vor reflecta direct in castigurile fianaciare de la finalul fiecarei zile.


PRIME Studios

Valorile care ne caracterizeaza sunt:

Calitate

Pentru a atrage cat mai multi membri afiliati studioului nostru de videochat, calitatea este caracteristica esentiala a brand-ului. De la o abordare prietenoasa pana la furnizarea de servicii corecte, reusim sa ne mentinem in varful clasamentului.

Toate studiourile de videochat promit calitate, insa putine si reusesc sa o ofere. Interesul nostru este atat mentinerea membrilor existenti, cat si atragerea de noi membri. Respectand acest principiu de baza, castigurile modelelor de videochat sunt direct influentate in sens pozitiv.

Siguranta

Alegand sa colaborezi cu Prime Studios, siguranta ta atat emotionala, cat si cea financiara vor fi asigurate. Pentru noi este important ca fiecare dintre modelele noastre sa se simta in confortul lor, sa considere PRIME Studios nu doar un simplu studio de videochat, ci o a doua casa.


Flexibilitate

Prime Studios vine in intampinarea ta cu un program flexibil, in ture, iar programul ti-l poti alege saptamanal. E important ca viata ta personala sa fie neafectata de programul de munca.

Independenta financiara

Din punctul nostru de vedere, independenta financiara reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte pentru o femeie. Alaturi de echipa Studioului PRIME, ca model de videochat iti vei putea achizitiona treptat, in maxim 2 ani, o masina, o casa, precum si toate rasfaturile aferente. Lipsa banilor va fi un subiect inexistent pentru tine.

Lux

Calitatea vine la pachetul cu luxul, caracteristica atribuita deseori studiourilor de videochat.

Luxul atrage bogatia si, totodata, iti creeaza un confort psihic. Oferim tututor modelelor noastre optime conditii de munca.


Parteneriat Strategic

A lucra in conditii optime, pe termen lung, in cadrul aceleiasi companii, este unul dintre cele mai importante criterii pentru orice persoana integra.

Pentru noi, fiecare model este un colaborator unic, un pion important in activitatea noastra si, tocmai de aceea, incercam sa cream cu fiecare o colaborare bazata pe incredere si nu pe obligativitate. Noi, studioul PRIME, oferim tot suportul necesar prin trainingurile oferite, astfel incat sa contribuim la marirea veniturilor in fiecare luna.

0725 165 944

Alege sa fii independenta si sa castigi cat n-ai visat vreodata!

Spune “DA” si viata ta se va schimba!


Te asteptam in echipa noastra
Contact