PRIME Studios

Intrebari frecvente

Cati bani pot castiga dupa 3 luni?

In primul rand, alaturi de Studioul PRIME, vei avea un salariu garantat din prima clipa in care ne vei pasi pragul. Vei avea un target de indeplinit, constand intr-un numar de ore minim de alocat.

Ulterior, se vor adauga comisioane si castigurile financiare pot ajunge, inca din prima luna, la 1 000 $. Totul depinde de tine.

In al doilea rand, dupa 3 luni, un model de videochat mai putin experimentat, va avea circa 10 000 ron, unul de talie medie va castiga un minim de 15 000 lei, in timp ce un model cu adevarat experimentat si aici a nu se intelege ca trebuie sa detina experienta anterioara, insa este necesar sa aloce timp, sa fi inteles exact pe ce anume sa se concentreze pentru a fructifica discutiile, poate atinge un minim de 25 000 lei/3 luni.

Cum pot avea siguranta ca nu ma vor vedea parintii/cunoscutii?

In momentul in care vei incepe activitatea in cadrul Studio-ului PRIME si iti vom activa propriul tau cont, vei avea posibilitatea sa faci anumite setari in ceea ce priveste confidentialitatea contului tau. Astfel, tu singura vei putea restrictiona potenialii vizualizatori din tara in care te-ai nascut, precum si din alte tari straine unde consideri ca ar exista sanse mari sa te vada persoane cunoscute din anturajul tau.

Voi avea carte de munca? Este legal?

Da, in cadrul Studio-ului PRIME vei activa 100% legal! Noi iti vom asigura contract legal, cu taxele aferente platite catre stat, astfel incat sa beneficiezi de toate avantajele ca si salariat.

De asemenea, iti vom da posibilitatea sa colaboram si avand statut de partener sub forma juridica, aspect care te va ajuta in situatia in care vei dori sa gestionezi diferit situatia ta financiara.

Daca voi dori sa renunt ulterior, voi putea?

Sigur.

Contractul de colaborare/ angajare se va face pe o perioada nedeterminata, insa cu acordul partilor, se va putea rezilia oricand, cu un preaviz aferent de 5 zile. Insa, daca ne vei cunoaste si daca te vei lasa pe mana trainerilor nostri, cu siguranta vei ramane timp indelungat alaturi de noi! Castigurile vor fi fabuloase, iar visurile tale vor deveni realitate!

Daca nu stiu limba engleza, ce sanse am sa devin model de videochat?

Intr-adevar, limba engleza este un must-have in domeniul videochat-ului, mai precis este obligatorie. Insa, nu este un criteriu de angajare. Atat timp cat tu iti doresti sa faci parte din echipa Studio-ului PRIME, noi iti vom oferi training gratuit pentru limba engleza. In mai putin de 1 luna, vei stapani la nivel conversational limba, iar in aproximativ 3 luni vei excela si vei vorbi limba engleza fluent.

Ce poti face in timpul programului de munca pentru a fi apreciata si a avea venituri tot mai mari?

Conteaza implicarea ta, numarul de ore petrecut online, dar pionul principal esti TU! Iata cateva sfaturi practice pentru tine:
Cum arati si ce spui - studiaza tinuta, postura, dar fii atenta si cum comunici cu membrii. Iti recomandam sa fii atenta la conversatie, la toate detaliile, chiar si cand pui in scena un joc al seductiei si te joci cu o suvita de par. Studiaza-ti miscarile cu atentie!

Esti ceea ce gandesti - gandeste pozitiv si vei atrage oameni pozitivi! Tu dai tonul discutiilor si intretii comunicarea. Totul porneste de la starea de spirit si ce transmiti, nu doar prin cuvinte.

Show-ul creativ - aici povestea poate fi asa cum iti doresti. Show-ul poate implica dans, o coregrafie anume sau improvizatie. Poti fi naturala 100%, te poti dezlantui, te poti costuma. Cine spune ca sunt limite?

Fii disponibila - poate ca nimic nu este mai frustrant pentru un membru decat indisponibilitatea ta. Tine pasul cu cei cu care discuti in chat privat. Acorda fiecaruia timpul necesar, fii prezenta si atenta la conversatii.


Descopera mai multe despre asta si pe blog!
0725 165 944

Alege sa fii independenta si sa castigi cat n-ai visat vreodata!

Spune “DA” si viata ta se va schimba!


Te asteptam in echipa noastra
Contact